Yuan Chinese Massage

Ontspanningsmassage, goed lijf en ziel!

Wij heten je van harte welkom op onze website en in onze salon!                    

Als je wilt genieten van een Chinese massage in de omgeving van Rotterdam, dan bent je bij         Yuan Chinese Massage van harte welkom.

Vanuit onze salon verzorgen we diverse soorten massages welke een weldaad zijn voor je lichaam. Daarnaast bent je bij ons ook aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, rug, schouder en nekmassage. Op deze manier komen lichaam en geest weer helemaal in balans.

Voordelen bij regelmatige ontspanningsmassage:

1. Massage verlaagt stress niveau

Tijdens een massage worden allerlei hormonen aangemaakt. Zo zorgt de aanraking ervoor dat er oxytocine wordt aangemaakt. Het geeft je een geborgen gevoel. Daarnaast wordt er ook serotonine aangemaakt, dit ‘gelukshormoon’ is de tegenhanger van het stresshormoon cortisol. Wanneer er door massage het serotoninegehalte stijgt, daalt het cortisolgehalte. Je voelt je hierdoor ontspannen en tevreden.

2. Massage verlaagt de bloeddruk

Omdat je even geen fysieke of mentale inspanningen hoeft te leveren, daalt ook je hartslag. Dit helpt vervolgens om je bloeddruk te verlagen. Heb je last van een te hoge bloeddruk en voel je je vaak zenuwachtig en gestrest, dan kan massage hier een positieve invloed op hebben.

3. Massage maakt gespannen spieren los

Massage stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat opgehoopte afvalstoffen in het lichaam, dus ook in de spieren, beter uit het lichaam worden weggevoerd.

4. Massage versterkt het immuunsysteem

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat er een stijging van het aantal lymfocyten waar te nemen was tijdens een massage. Dit is een type witte bloedcellen die schadelijke invloeden van buitenaf aanpakt, waardoor je minder snel ziek wordt en een sterker immuunsysteem krijgt. Door regelmatig een massage te ondergaan kun je dus niet alleen beter ontspannen, maar ben je ook nog eens beter bestand tegen ziektes.

5. Beter in contact met jezelf door massage

Massage helpt je om beter in contact te komen met jezelf en om je beter bewust te worden van je eigen lichaam. Zo heb je sneller door wanneer je over je eigen grenzen dreigt te gaan en voorkom je burn-out en/of depressieve klachten!